23.8.2017

Tykästymisiä tuotteisiin

Pyrin välillä kokeilemaan joitain uutuuksia, jos ne vaikka vakiintuisivat omaan ruuanlaittoon tai syömiseen. Seuraavat ovat tuoneet mukanaan kyllä paljon.

 Kaurahiutaleet

Olen miettinyt pitkään, että mitä söisin aamupalalla. Kokeilin kauraleseitä jonkin aikaa. Ihan jees, mutta loppujen lopuksi aika kuivaa syötävää. Siirryin sitten kaurahiutaleisiin kerta niin moni vegaani tuntuu niitä suosivan.

Noh, nämä ovat aivan ehdoton suosikki. Kaurahiutaleet ovat niin makeita ja niiden rakennekin on pehmeä. En myöskään usko, että näihin kyllästyy kovinkaan helposti kuin vaikka johonkin puuroon. Näitä olisi pitänyt älytä syödä jo sekasyöjänäkin, kun näläntunnetta ei tule ennen lounasta.

Soijakastike

Soijakastike sellaisenaan on aika vieras vielä. Mutta hyvin se tuo makua esim. tofuun, kun sitä paistaa pannulla.

Maissitärkkelys

Katsoin Youtubesta sellaista kanavaa kuin Ruokatube. Yhdessä videossa laitettiin tofua ja suositeltiin paistamisen yhteydessä maissitärkkelystä. Se nimittäin muuttaisi/toisi vähän toisenlaista pintaa tofuun. Ja täytyy kyllä sanoa, että olen tykännyt. Tofusta tulee suorastaan erinomaista, kun sitä pyörittää ensin maissitärkkelyksessä, koska pinta ja rakennekin on vähän toisenlainen.

En kuitenkaan tiedä, mitä muuta tällä voisi tehdä. Mutta ainakin tähän maissitärkkelys soveltuu.

 Suklainen Alpron soijajuoma

Mieheni oli ostanut kyseistä soijajuomaa kokeiluun. Siinä yhteydessä tulin itsekin maistaneeksi. Maku oli hyvä, eikä tumma suklaa maistunut sieltä liikaa. Aika pian tämän jälkeen tuli testattua myös Oatlyn suklaista kaurajuomaa, mikä oli vielä parempaa makeutensa takia.

Ihan hyviä tuotteita kumpikin. Mutta harvoin varmaan tulee ostettua hintansa puolesta. Noh, joskus voi herkutella jos varsinainen suklaan ostaminen ei innosta.

Pandan tumma suklaa

Kokeilin eilen (ja tänäänkin) Pandan tummaa suklaata kerta luin, että se on vähän erilaisempaa kuin perinteinen tumma suklaa. Itse en välitä ollenkaan tummasta suklaasta. Tätä pystyy kuitenkin syömään kerralla vähä useamman palan maun puolesta. Vielä parempaa tästä tuli jääkaapissa säilömisen jälkeen.

Muitakin suklaita kiinnostaisi kyllä testata.

Paseerattu tomaatti

Ostin joskus Lidlistä tomaattimurskaa ajatellen, että se ajaisi saman asian kuin paseerattu tomaatti. Se murska ei kuitenkaan iskenyt minuun ollenkaan ja lämmitettynä en siitä jopa välittänyt. Näin ollen minua jäi vähän arveluttamaan, että pitäisinkö paseeratustakaan tomaatista. Toisin kävi.

Yllättäviin ja hyvin moniinhan ruokiin tämä tuote käy ja itse pidän tästä jopa lämpimänä.

2 kommenttia:

  1. Löysin ihan sattumalta tän blogipostauksen, tosi kiva että oli mun vinkistä hyötyä! Itsekään en oo vielä tuon lisäksi paljoa käyttötarkoitusta maissitärkkelykselle keksinyt, paitsi joskus tulee sillä suurustettua kastikkeita. :)

    T. Aapi, Ruokatube

    VastaaPoista