26.9.2017

Tykästymisiä tuotteisiin (2)

Tässä taas pitkällä välillä on tullut kokeiltua monenlaistakin tuotetta.

Alprolta löytyy kasvispohjaisia vaihtoehtoja rahkalle. Törmäsin näihin ensimmäistä kertaa, kun pahalapsi kehui erityisesti mansikka-vadelman perään. Koostumus muistuttaa vähän hyytelöä, mutta itse makua ja tuotteen laatua voisi kehua maasta taivaisiin. Tämä yllätti toden teolla. Kovan luokan tuote.

Halpaa valmistofua, jota tarvitsee vain maustaa ja vähän vähän pyöritellä pannulla. Todella kätevä tuote ja uskon jatkossa ostavani tätä tai muita sarjan tuotteita, kun tofua tekee mieli. Tästä oli myös Thai spiced, mutta sekin vaati vähän lisää mausteita. Eli omasta mielestäni ei ehkä ole niin väliä, että kumpaa ostaa. Tuleehan kummassakin maku omalla tavallaan.

Oatlyn suklaakaurajäätelö on maultaan aivan ihanaa suklaata sekä jäätelöä. Välillä maistoin ehkä liikaa sivumakuna sellaista jämää, mitä tulee esimerkiksi kaakaossa lasinpohjalle. Kuitenkin jäätelön arvosana on ehdottomasti 6/5 ja uskon sen olevan parhaimpia vegaanijäätelöitä.

Moni on nyt hehkuttanut mustakaalin perään. Vielä kun tätä satokausituotetta saa. Mustakaali on sangen rapeaa ja maukasta. Onhan se myös vähän vaihtelua lehtikaalillekin.

PS Olen vegaani youtubekanavan Minni puhui joku aika sitten siitä, kuinka on tykästynyt ohraan. Ohralla on kieltämättä uskomattomat terveysvaikutukset ja taitaa se olla ekologisempaakin kuin riisi. Olen myös tykästynyt ohran rakenteeseen syödessä. Ei ole niin tylsää kuin riisi.

Porlammin Vege plus jakaa ehdottomasti mielipiteitä. Minusta kyseinen juusto käy yllättävän moneen ja sen maku on mitä parhain. Kestosuosikkini Violifen for pizzan rinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti