25.9.2017

Ichocin suklaat

Ichocin suklaat ovat olleet monen vegaanin suosiossa. Löysin testaukseen White Nougat Grispin ja Super Nutin. Näiden lisäksi löytyy vielä sellaisia makuja kuin White Vanilla, Choco Cookie, Almond Orange ja Classic. Mutta omassa S-marketissani oli vain näitä kahta mainittua.

Yhdessä pakkauksessa on 80 grammaa suklaata ja oman muistikuvani mukaan maksoin yhdestä levystä 2,36 euroa. Jostain syystä se ei tuntunut mitenkään pahalta hinnalta pulittaa. Ainakaan minulle.

White Nougat Grisp on varsin makea suklaa. Makeus voimistuu aavistuksen verran pureskeltaessa. Mutta makeus ei jää suuhun pyörimään, vaan se on minusta oikeansävyistä. Kaipa tätä voisi joskus syödäkin, mutta itse kaipaan vähän neutraalimpaa suklaata mässytettäväksi kerralla.
Super Nutissa taas oli ihan kunnolla pähkinöitä ja maku nousi sieltä esiin haluamallani tavalla. Ilman muuta erinomainen vastine Fazerin tuotteille.

Myös Maraboulta tuli äskettäin uusia vegaanisia suklaita: Eco sea salt ja 70 % tummaa suklaata. Ehkäpä niitäkin voisi vielä joskus testailla.

Täytyy sanoa, että en itse pahemmin välitä suklaasta ja syön sitä niin harvoin. Sama pätee makeisten kohdalla eli mieluummin ostan vaikka sipsejä tms. Silti toivoisin, että kehiteltäisiin vähän muunkinlaisia kuin tummia suklaita. Vaikka jopa jotain lakritsia johonkin suklaaseen.. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti