10.9.2017

Kikhernekäs

Olen miettinyt, että mihin helppoon ja vaivattomaan kikhernejauhoja voisi käyttää. Kikhernekäs täytti juuri nämä kriteerit.

Laitoin sellaiset 1½ desiä kikhernejauhoja, aika saman verran vettä ja alle teelusikallisen paprikajauhetta. Nämä sekoitin ja lisäsin vielä suolaa.

Paistaminen oli aika vaivatonta, sillä kikhernekkäät eivät hajonneet käännettäessä.  

Kikhernekäs on siitä erikoinen, että maun puolesta se toi vahvasti mieleen paistetun munakkaan. Se tuntui jotenkin käsittämättömältä, jolloin suosittelenkin sitä mikäli munakkaan korvaaminen kiinnostaa. 

Tästähän saa myös melkoisen kaloripommin, kun laittaa kikhernekkään sisään vaikka mitä. Maustaakin voi niin monella tavalla. Niin helppoa ja vaivatonta pikaruokaa parhaimmillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti