31.7.2017

Pellavansiemenöljyä ja Veg1-monivitamiinejä

Kalansyönnin lopettamisen jälkeen ryhdyin huolehtimaan, että saan tarvittavia omega-rasvahappoja. Moni suosi pellavansiemenöljyä, jolloin lähdin ostamaan sitä S-marketista. Löysin 5-6 eurolla Elixirin pullon ja nappasin sen, sen kummempia miettimättä.

Otan tuotetta 8-10 ml päivässä kerta se on päivänsaantisuositus. En ole ollut innostunut laittamaan öljyä mihinkään jogurttiin tai mehuun. Voihan niinkin tehdä.

Olen käyttänyt YA:n B-12 vitamiini ja foolihappovalmistetta. Se on ollut hyvä, mutta olen halunnut siirtyä johonkin päivittäisesti otettavaan. Taas kerran moni suositteli Veg1. Tuote sisältää tärkeimpiä vitamiinejä: B2, B6, B12, foolihappoa, D, jodia ja seleeniä. Päivittäinen saanti on näillä taattu.
On myös olemassa Veg2 monivitamiinitabletteja. Mutta niitä en suosittelisi, koska monia aineita esim. rautaa ei ole hyvä saada liikaa. Lisäksi Veg1 vitamiinit ovat ne tärkeimmät.

Syön Veg1 mustaherukan makuisena. Se oli jotenkin tuttu valinta YA:n jälkeen. Mutta kiinnostaisi myös kokeilla appelsiinia, jos se olisi vaikka vähän makeampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti