31.7.2017

Milbonan soijajuoma

Kasvimaidoista parhaiten maistuvia ovat olleet Rainbowin ja Milbonan kaurajuomat. Olen myös testannut Alpronkin riisi-, manteli-, sekä kookosjuomia. Edellä mainitut ovat olleet todella laadukkaita tuotteita. Mutta olen kaivannut jotain halvempaa, jota voi juoda useammankin litran viikossa.

Rainbowin soijajuoma oli ihan ok, mutta jotenkin sen juomiseen oli vaikeampaa tottua. Omaan makuun juomasta tuli ehkä liikaa makuja suuhun. Sen sijaan Lidlin Milbonan soijajuomasta olen tykännyt. Se on vähän miedompi ja soveltuu paremmin omaan käyttööni.

Kyseistä soijajuomaa tulee juotua kolmisen litraa viikossa. Olen tykästynyt sen makuun vahvasti ja eri vitamiinejäkin on helppo kerryttää tästä rikastetusta versiosta. Kalsiumia, B12- ja D-vitamiinejä. Itselläni kävi viime viikolla niin, ettei soijajuomia ollut varastossa. Se muistutti entisestään, että on tärkeää käyttää erilaisia lähteitä. Tähän asti moista ongelmaa ei ole ollutkaan.

Itse en juo kahvia, jolloin en osaa arvioida kuinka hyvin tämä soveltuisi siihen. Monet kahvinjuojat ovat olleet enempi esimerkiksi kaurajuomien tai Alpron tuotteiden perään. Mutta eiköhän sen oman löydä parhaiten testaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti