9.10.2017

Kikherneitä voi paahtaa

Välillä kaipaan vähän vaihtelua sille, että syö linssejä, papuja tms. metallipurkista sellaisenaan. Kokeilin sitten paahtaa kikherneitä uunissa.

Huuhdoin kikherneet huolellisesti, jonka jälkeen levitin ne paperille. Kaadoin päälle öljyä, suolaa, currya ja mustapippuria. Annoin olla uunissa 15 minuuttia 200-225 asteessa.

Kikherneistä tuli varsin rapeita ja uskoisin niiden soveltuvan hyvin suolaiseksi naposteltavaksi. Minulle tuli itse asiassa näistä vähän sellaista kananmakua mieleen/suuhun, mikä oli sinänsä huvittavaa. Mutta se ei ainakaan estä itseäni syömästä kikherneitä vastedes näin paahdettuna.

Näitä täytyy kyllä ehdottomasti dipata johonkin majoneesiin tai dippiin. Tulee superhyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti