31.1.2018

Vegaanista ihonhoitoa

Olen ottanut käyttööni vegaanisia ihonhoitotuotteita ja ajattelin kirjoittaa niistä vähän mielipiteitä.

Yllä olevat tuotteet ovat Bio Richin: kaksi kuorintavoidetta Tähkimö & Mustikka ja Aprikoosi. Sitten vielä päivävoide erikseen.

Ensimmäinen kokemukseni aprikoosikuorintavoiteesta ei ollut mitenkään hyvä. Naamani eri alueista tuli älyttömän punaisia, mikä aiheutti vähän pelkoa muiden tuotteiden sopivuudesta minulle. Kuitenkaan sen jälkeen mitään vastaavaa ei tullut.
Molemmat tuoksuvat kerrassaan ihanilta ja purkit ovat itsessään todella kauniita. Käytön jälkeen ihosta on tullut huomattavasti pehmeämpää. En ehkä itse osaa tottua näihin hienonnettuihin kiviin, jolloin en niin pidä naamioiden koostumuksesta. Mutta silti ristiriitaisesti uskon niiden tekevän ihmeitä iholle. Nautin jopa kuorintavoiteiden käytöstä.

Päivävoiteen tuoksu yllätti siinä, että minulla tuli ihan mieleen joku äitini käyttämä ryppyvoide. Haju ei siis ole epämiellyttävä, vaan tuttuus oli yllättävä tekijä. Päivävoide tuntuu ihanan kevyeltä iholla ja siitä on ollut apua ihoni kuivuuteen.

Bio Richin tuotteet ovat todella riittoisia ja laadukkaita hintaansa nähden. 4-5 euroa kappale.

Sitten vielä Lacto linen alkoholiton kasvovesi ja Bio Richin meikinpoistovaahto.

Lacto linessä on todella paljon positiivista, kun tuotteet eivät sisällä turhia väri- ja hajuaineita. Oma ihoni on kovin herkkä ja kuiva, jolloin Lacto line ottaa ne vielä enemmän huomioon. Tämä tuote on todellakin hoitava ja ehdoton valinta ihonhoitoon.

Bio Richin meikinpoistovaahto on myös ajanut asiansa hyvin. Pumpatessa purkista ei tule ulos vain jotain litkua, jolloin vaahtokoostumus säilyy hyvin. Tuoksuakaan ei ole pilattu voimakkuudella ja ennen kaikkea meikki on lähtenyt vaivattomasti.

En silti tiedä, jääkö meikinpoistovaahto vakituiseen käyttööni verrattuna näihin muihin tuotteisiin. Katson joltain videolta, että meikkiä voi puhdistaa esimerkiksi ektra-neitsytoliiviöljyllä. Kukkarokin kiittäisi. Jää nähtäväksi, mutta käytän ainakin tämän mielelläni loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti