17.11.2017

Tuotteita testaten

Blogi on kärsinyt hiljaiselosta, koskan olen halunnut antaa kaikkeni tämänhetkiseen työssäoppimiseen. Ensi kuussa kuitenkin helpottaa.

Palataanpas vegaanisiin tuotteisiin, joita on tullut viime aikoina testattua.

Ostin eilen hummussipsejä, jotka oli maustettu kermaisella tillillä. Tarjouksessa oli myös linssisipsejä merisuolalla maustettuna. Hummussipsit olivat kerta kaikkiaan herkullisia, kun taas linssisipsit olivat alkuun pettymys. Olisin toivonut että maku olisi tullut voimakkaammin esille tai kenties jopa toisenlaista makua ylipäätään.. Sanoisin linssisipsejä sellaisiksi perussipseiksi, jotka menettelevät. Mutta niitä tulisi melkein dipata johonkin.
Hinnaltaan sipsit taisivat olla siinä 1,70 euron luokkaa. Ei ehkä paha hinta, mutta olisihan sipsejä voinut olla vielä enemmän.

Olen tykännyt monista SoFinen tofuista. Mutta oliivinmakuista en kyllä pystynyt millään syömään ilman ketsuppia. Oliivia oli liikaa, jolloin melkein mikään muu ei maistunut. Tuote ei yksinkertaisesti sopinut minulle, vaikka oliiveista tykkäänkin.

Syksymmällä ostin Hoviruoan hampurilaisen, jossa oli mustapapupihvi. Laitoin hampurilaisen väliin, vaikka mitä. Mutta tämä hampurilainen oli kyllä mitäänsanomaton, sillä se oli jotenkin niin teollinen. Parempaa rakennetta tai makua ei tullut paistamisesta huolimatta. Ihan ok, mutta mieluummin tekisin pihvin itse.

Lidlissä on ollut kausi tuotteena chilinmakuinen suklaa. Pidin mausta jonkun verran, mutta en pahemmin välitä chilistä tässä muodossa. Maun voimistuminen teki ainakin itselleni sen, etten haluannutkaan syödä levyä enempää. Joten chilin voimistuminen oli ehkä jopa epämiellyttävää.

Tästä metsämarjanmakuisesta kauravälipalasta minulla tuli koostumukseltaan mieleen vispipuuro, mutta huomattavasti ohuempana. Maultaan aika sokerimainenkin, mutta marjat olivat älyttömän herkullisia. Silti en voi ymmärtää, miten maku on niin korkealaatuinen ja kuinka se tähän tuotteeseen saadaan aikaan.

Nykyään vegaanina olo on oikeastaan entistä ihanempaa, kun kaupat vähentävät ruokahävikkiä. Uusia tuotteita tulee helposti kokeiltua, ruoassa säästää ja eri tuotteita on ylipäätään mahdollista syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti